Tidningar

Detta är vår specialitet! Vi producerar tidningar ”från ax till limpa” eller så kan vi bidra med valda delar av produktionen.

Uppdragstidningar

Till jubileum, invigningar eller om ert företag bara vill synas lite extra är en egen tidning ett mycket bra alternativ – dessutom till en mycket låg kostnad. Ofta blir det t.o.m. billigare än några små annonser i den lokala dagstidningen! Vi sköter försäljningen, gör reportagen och fotograferar, formger er tidning samt ombesörjer både tryck och distribution. Enklare kan det väl knappast bli? Kontakta oss för mer information.

Min Husbil i Sverige – vår egen tidning

Sedan sommaren 2011 har vi gett ut vår alldeles egna tidning, Min Husbil i Sverige.

Vi började med en tidning i skuret tabloidformat och distribuerade den till största delen själva till olika campingplatser, bensinstationer och turistbyråer och andra strategiska platser i Sverige. Detta gjorde vi sommaren 2011 och 2012, och kom då ut med endast ett nummer per år.
2013 bestämde vi oss för att börja skicka ut den till alla som ville ha den i princip och vi kom ut med 3 nummer det året. 2014 kom vi ut med 4 nummer. Och till 2015 gjorde vi om den till magasinformat och skickar nu hem den till husbilsägare med årsmodell från år 2000 och framåt. Under 2015 har vi kommit ut med 6 nummer och fortsätter med det även under 2016.

Vad kan vi mer erbjuda?

Projektledning, annonsförsäljning, text och bild samt layout. Vi har mångårig erfarenhet av tidningsproduktion och har gjort hundratals tidningar, vi vet vad vi gör och kan hjälpa dig med de bitar du behöver.

Aktuellt

  • Vår senaste företagstidning

    I dagarna kom OKQ8 i Ystads företagstidning ut till hushåll och företag i Ystad. I år är det femton år sedan Niclas Thorvaldsson började driva OKQ8 på Kristianstadvägen i Ystad, och det var ju värt att fira tyckte vi, så då fick det bli en tidning.Läs mer

Boss Reklam, Ystad
0411-55 96 00
info@bossreklam.se

© copyright 2015

Följ oss på facebook

Hitta till oss